20% OFF shipping at loriwymancasting.com on orders over $79 + up to 10% OFF products
loriwymancasting.com
home > Square Slot Cutter > Square Slot Cutter
download picture
Square Slot CutterAs a gift for your loved ones, this stock Square Slot Cutter will be perfect! Ending the inefficient and cumbersome slot cutting tools! Cutting the electric box in seconds! Saves a lot of time! Get clean and tidy socket slots with Square Slot Cutter!!! One step in place No need to cut repeatedly Smooth cutting surfaces Greatly improving working efficiency and quality FEATURES Quickly and Effortlessly: Cut in single and double gang boxes quickly and
Shopping security

Shopping security

Each payment you make on thelockerguy is secured with strict SSL encryption and PCI DSS data protection protocols

As a gift for your loved ones, this stock Square Slot Cutter will be perfect!

Ending the inefficient and cumbersome slot cutting tools!
Cutting the electric box in seconds!
Saves a lot of time!

Get clean and tidy socket slots with Square Slot Cutter!!!

  • ✅One step in place
  • ✅No need to cut repeatedly
  • ✅Smooth cutting surfaces
  • ✅Greatly improving working efficiency and quality

FEATURES

  • Quickly and Effortlessly: Cut-in single and double gang boxes quickly and effortlessly. Four blades are cutting at the same time, fast and simple, and the cutting surface is very smooth and tidy.

  • Precise Cutting: Precisely create a single gang size of 95mm/4 x 40mm or a double gang size of 60mm/2 x 95cm/2 x 40mm in the drywall, perfect for plastic, metal, or low-voltage electrical box mounting. Fine and clean cutting makes the socket installation easier!

  • Strong and Durable: High-quality stainless steel construction and laser cutting technology for durability and long life.

  • Wide Compatibility: Compatible with most industry standard oscillating multi-tools in the market, such as Dewalt, Dremel, Makita, Porter Cable, Ridgid, Rockwell, Fein Multimaster, Ryobi, Milwaukee, Chicago, Genesis, Craftsman, etc. Suitable for plasterboard, dry wall etc. 

  • Widely Used: Make single gang or double gang rectangular holes in drywall for wall boxes such as high and low voltage tech, electrician, telephone, alarm/ security, CCTV/ IP camera, antenna, automation, home-theater including CEDIA members, HAVC, drywall contractor/ installer, etc.

Q&A

  • Question1: What is the size of this item?

Answer: Rectangle: 3.74x2.36x1.57 inches\Square: 3.74x3.74x1.57 inches

  • Question2: Is the item durable?

Answer: Using high-quality stainless steel structure and cutting technology, durable

  • Question3: Is this project easy to use?

Answer: Compatible with most industry standard oscillating multi-function tools on the market, install it on the tool, and you can easily open holes

  • Question4: Will this fit a craftsman nextec multi-tool?

Answer: Yes, this should fit on a nextec multi-tool. This attachment head was made for the most common multi-tools, so there should be no problem.

  • Question5: Will this fit on a Dremel Multi-Max tool?

Answer: Yes, this will fit on a Dremel Multi-Max tool and other similar style multi-tools.

  • Question6: Will it cut into MDF?

Answer: It doesn't cut. It's a template for you to trace even, level cutouts.

  • Question7: Does this work on Dremel ?

Answer: No, this will not work with a Dremel or any other type of machinery. This tool can only be used with an oscillating multi-tool.

  • Question8: Does this work with plaster and lath?

Answer: The Square Slot Cutter was designed to cut through drywall incredibly quickly. It may be able to work on plaster and lath, but it will take much more effort than normal. We do not recommend using the Square Slot Cutter this way, but if you have experience cutting through plaster and lath using a multi-tool, it could work.

SPECIFICATIONS

  • Material: Stainless Steel
  • Color: Silver
  • Types: Rectangle, Square
  • Weight:Square:105g;Rectangle:155

PACKAGE INCLUDES

  • 1* Square Slot Cutter


NOTE

  • Due to manual measurements, please allow slight measurement deviations.

  • Due to the different display and lighting effects, the actual color of the item may be slightly different from the color displayed in the picture.

Square Slot Cutter

Item no : 91857653551
sold recently : Login >>
US$ 14.99
Pay in 4 interest-free payments of $3.75 Learn more
Min. order: 1piece

Shipping Estimate
USA
  • USA
  • CAN

Ships within 48 hours · Estimated delivery Jul 12 - Jul 17

Enjoy 20% off shipping

US$ 14.99

1-11

US$ 13.49

12-35

US$ 10.49

36-59

US$ 8.99

60+

US$40

Get now

Sign up to your membership to get coupons up to

15%

Get now

Opportunity to enjoy order discount up to 15% off

Please add the products
Shipping Notes
  • Free Standard Shipping on $100+ Orders to the USA.
  • Except Preorder products are shipped in 48 hours.
  • Delivery to the USA:
  1. Standard Shipping : 3-10 business days
  • If time is of the essence, please consider selecting expedited delivery for faster service.
Exchange/Return Notes
  • We offer a 30-day return/exchange service after receiving.
  • Final sale items are not eligible for returns or exchanges.
  • To process your return/exchange, please contact us at [email protected]
  • Please click here for more details>>> Return & Exchange Policy

Discover Niche Categories That Outsell

Top-Converting Item to Boost Your Average Order

recommand products

Related Searches